@VehofTweets: Ik doe mee aan de gratis online training Profit First met Mike Michalowicz op 2 maart @femkehogema https://t.co/MPoHyXa3Lr
@VehofTweets: Merry Christmas #FCRoelie https://t.co/h8NLhqlYho
@VehofTweets: @pmleenhouts super kerstcadeau dit jaar. Gefeliciteerd en geniet er lekker van,
@VehofTweets: Watch ´┐ŻSnelStart Dashboard en Online factureren´┐Ż on @Vimeo https://t.co/jhthG4Ktwg
Financiele administratie en belastingaangifte.
Zowel voor bedrijven als particulieren!

Diensten

Vehof Administratie uit Emmen is een klein administratiekantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van de financiële administratie en belastingaangifte, zowel voor bedrijven als particulieren.

U kunt bij mij terecht voor de volgende werkzaamheden:

 • Verzorgen van uw volledige administratie
  Wanneer u voor deze mogelijkheid kiest, wordt uw totale boekhouding door mij verzorgd. Daarbij moet u denken aan het invoeren van verkoop- en inkoopfacturen, het inboeken van uw bank en kasboek, het opstellen van journaalposten in het memoriaal en uw aangifte omzetbelasting.
 • Verzorgen van een deel van uw administratie
  Het is ook mogelijk dat ik een deel van uw administratie verzorg. In de praktijk betekent dat dat u uw gegevens invoert, zoals uw inkoop- en verkoopfacturen en het bank- en kasboek. Vervolgens controleer ik de boekingen voor u en stel ik de BTW aangifte op.
 • Belastingen
  U kunt bij mij terecht voor uw belastingzaken. Denk daarbij aan het verzorgen van de aangifte  omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
 • Opstellen van jaarrekeningen
  Ik vind het belangrijk om samen met u als klant de jaarrekening te bespreken, zodat het voor u ook begrijpelijk is en u uw onderneming op deze cijfers kunt sturen. Hoe staat uw onderneming ervoor? Kunt u investeren of is het beter om toch even te wachten?
 • Opstellen van managementrapportages
  Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld maandelijkse liquiditeitsbegrotingen alsmede exploitatiebegrotingen. Meedenken met of het opstellen van nieuwe begrotingen waar u uw onderneming op stuurt.
 • Loonadministratie
  Voor de totale verzorging van uw loonadministratie, de aangifte loonbelasting en alle voorkomende zaken met betrekking tot salarisadministratie werk ik samen met een partner.