@VehofTweets: Ik doe mee aan de gratis online training Profit First met Mike Michalowicz op 2 maart @femkehogema https://t.co/MPoHyXa3Lr
@VehofTweets: Merry Christmas #FCRoelie https://t.co/h8NLhqlYho
@VehofTweets: @pmleenhouts super kerstcadeau dit jaar. Gefeliciteerd en geniet er lekker van,
@VehofTweets: Watch “SnelStart Dashboard en Online factureren” on @Vimeo https://t.co/jhthG4Ktwg
Financiele administratie en belastingaangifte.
Zowel voor bedrijven als particulieren!

Over Vehof Administratie uit Emmen

Administratie aan de keukentafel
Vehof Administratie is een praktisch ingesteld, no-nonsense administratiekantoor in Emmen. Dus geen duur kantoorpand, grote leaseauto's of stropdassen. Ik werk letterlijk aan mijn keukentafel en dat bevalt me prima. Als klant merkt u daar overigens niets van, hooguit aan de rekening. Vehof Administratie hanteert vriendelijke tarieven, maar ook vaste prijsafspraken zijn mogelijk. Wanneer u wilt dat uw administratie bij u op locatie wordt gedaan, dan is dat uiteraard geen probleem. 

Het belangrijkste is dat uw administratie tot in de puntjes verzorgd is. En daar kunt u op rekenen! En of u uw administratie digitaal nou aanlevert of in een schoenendoos met bonnetjes; ik breng orde aan in uw administratie. Met ruim 15 jaar ervaring op administratief gebied zijn uw cijfers bij mij in goede handen.

U doet uw werk, ik doe uw administratie
U wilt zich bezig houden met datgene waarin u het beste bent; uw vak. Maar heeft u een hekel aan al die administratieve rompslomp die daarbij komt kijken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres, want van die administratieve rompslomp wordt ik juist blij! Bovendien is dat mijn vak en waar ik goed in ben. Of u nu uw volledige boekhouding wilt laten verzorgen of een deel daarvan. U bent de ondernemer. U kiest. En natuurlijk houd ik u voortdurend op de hoogte hoe u met uw bedrijf ervoor staat.

Afspraak maken?
Zoekt u een administratiekantoor en spreekt de manier waarop ik werk u aan? Maakt u dan eens vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat dan voor u klaar. Op de keukentafel.